Světový den ústního zdraví

Dne 20.3.2024 se koná další ročník Světového dne ústního zdraví (SDÚZ), kterého se ADH ČR již tradičně aktivně zúčastní. Letošní ročník bude zaměřen na význam role rodičů a dalších rodinných příslušníků v dentální hygieně dětí.

Hlavní akce se koná v Praze 20. 3. 2024 v Kulturním domě Ládví. Program bude probíhat celý den a jeho součástí budou soutěžní stanoviště s tematikou dentálního zdraví, videokoutek a vystoupení Dětského baletu Praha. Akci organizovaně navštíví s pedagogy zhruba tisíc žáků MŠ a ZŠ Prahy 8 a odpoledne je zvána široká veřejnost.

Rádi bychom Vám nabídli možnost připojit se dle svého uvážení

k následujícím aktivitám:

• Edukační přednášky pro děti v MŠ, ZŠ, DD, nebo u Vás v ordinaci, materiálně budou tyto přednášky podpořeny partnery SDÚZ.

• Den otevřených dveří ordinace dentální hygieny dle Vašich představ a možností pro cílové skupiny.

• Propagace SDÚZ na Vašich sociálních sítích a webových stránkách.

Pokud máte zájem o realizaci edukační přednášky, je nutné nejpozději do 6.2.2024 nahlásit jméno a adresu zařízení včetně počtu účastníků a věkové kategorie na emailovou adresu: info@asociacedh.cz , předmět emailu: SDÚZ 2024

Do emailu uveďte:

a) Město

b) Adresa MŠ/ZŠ, DD, které navštívíte nebo adresu zubní ordinace, kterou děti navštíví

c) Jméno a příjmení kontaktní osoby

d) Telefon a email

e) Počet materiálů a vzorečků (dle počtu edukovaných dětí)

f) Kontaktní údaje a adresu pro doručení materiálů

Edukační materiály online budou uveřejněny na webových stránkách a profilech sociálních sítí projektu Republika bez kazu (nové webové stránky www.republikabezkazu.cz budou spuštěny v únoru 2024).

Děkujeme za Vaši spolupráci.

Prezidium ADH ČR

#asociacedh#sduz#preventivniprogram#prevenceudeti#republikabezkazu