ADH ČR: Jarní odborná konference

út 28. 2.

Seč

Temporomandibulární kloub z pohledu dentální hygienistky – Marta Matušková, DiS., MBA Komplexní přístup fyzioterapeuta k problematice temporomandibulárního kloubu – Mgr. Kristýna Souhradová Abraze, atrice, mezičelistní vztahy – MUDr. Martin Rusnák, MBA Orto aparát Hyrax a konzervativní léčba onemocn

Registration is closed
See other events
ADH ČR: Jarní odborná konference

ČAS A MÍSTO

28. 2. 2023 9:00 – 01. 3. 2023 9:00

Seč, Ústupky 278, 538 07 Seč, Česko

VÍCE INFORMACÍ

Temporomandibulární kloub z pohledu dentální hygienistky – Marta Matušková, DiS., MBA Komplexní přístup fyzioterapeuta k problematice temporomandibulárního kloubu – Mgr. Kristýna Souhradová Abraze, atrice, mezičelistní vztahy – MUDr. Martin Rusnák, MBA Orto aparát Hyrax a konzervativní léčba onemocnění TMK – MUDr. Lucie Šimůnková Energy management pro zdravotníky – Mgr. Kateřina Koželská Praktická rentgenologie v kostce – Barbora Košťálová, DiS. Současné možnosti obnovy zubní skloviny – MDDr. Diana Sádovská Revoluční magnetická iO technologie – Mgr. Andrej Murgaš Mýty a paradigmata bělení & live demonstrace – Mgr. Radim Mikeš

Podrobný program ZDE.

VSTUPENKY