VIII. Podzimní odborná konference ADH ČR

Srdečně Vás zveme na VIII.Podzimní konferenci ADH ČR, ve dnech 12.-13.11. 2022, tentokrát v trochu jiném pojetí!

Na letošním jarním sněmu bylo odhlasováno, že se konference bude konat v Brně, ale vzhledem ke zrušení potvrzeného termínu ze strany univerzity jsme byli nuceni hledat náhradní řešení. Vybrali jsme krásné místo na půli cesty mezi Prahou a Brnem, kde se nachází moderní wellness hotel Jezerka u Seče a doufáme, že to bude pro všechny vyhovující: https://www.jezerka.cz/

Hlavním tématem letošní konference je problematika temporomandibulárního kloubu. Téma jsme se se snažili pojmout komplexně a s důrazem na mezioborovou spolupráci. Dozvíte se, jak může pacientovi pomoci dentální hygienistka, jaký je pohled zubního lékaře, ortodontisty či fyzioterapeuta. K tomu obdržíte souhrnné informace pro pacienty s problémy s TMK ve formě letáku.

Specializovaný fyzioterapeut Vám ukáže vyšetření a postupy při nápravě problémů s TMK i jeho souvislosti s posturou celého těla. Na přednášce reflektující aktuální novelizaci vyhlášky si osvěžíte pravidla zhotovování rentgenových snímků, naučíte se je správně odečítat a interpretovat stav pacienta v souladu s platnou legislativou. V rámci workshopů si osvojíte správnou ergonomii práce s ručními nástroji na fantomových hlavách a s lupovými brýlemi. Zdokonalíte se v otiskování, získate  praktické návody, jak správně otiskovat a vše si současně vyzkoušíte. Dozvíte se také, jak si uchovat pozitivní energii při kontaktu s pacienty, jak bojovat s prokrastinací a nastavit si efektivně fungující ordinaci.

Jelikož si přejeme, abyste si také odpočinuli a načerpali sílu, po skončení přednášek je rezervováno exkluzivní wellness centrum s bohatou nabídkou relaxačních aktivit. Vstup do wellness centra a  stravování (2x denně coffeebreak s občerstvením, oba obědy i snídaně) jsou zahrnuty v ceně konference.

Jako každý rok se bude konat společenský večer s bohatým rautem, na který jste srdečně zváni k posezení i tanci. Tentokrát jsme zvolili téma „Velký Gatsby" ve stylu 20.let a my se budeme těšít na elegantní dámy i šarmantní pány. Nejlepší kostýmy budou vyhodnoceny.

Věříme, že odborný program s workshopy v kombinaci s výjimečným místem a s možností relaxace bude jedinečným zážitkem pro všechny zúčastněné.

Těšíme se na setkání s Vámi.

Prezidium ADH ČR

Přihlášku na konferenci naleznete zde.

Pozvánku na konferenci naleznete zde.

Program na konferenci naleznete zde.

Organizační pokyny ke konferenci naleznete zde.