Sněm 2021 - zbývá už jen 47 dní

Vážené členky, vážení členové,

srdečně Vás zveme na Jarní konferenci a Sněm ADH ČR, které proběhnou 25.-26.6.2021 v hotelu Olšanka v Praze.

Odborná konference se bude konat v pátek 25.6. 2021. Připraven je zajímavý program s mezinárodní účastí. Bližší informace a program naleznete zde.

Přihláška na Jarní konferenci ADH ČR

Po skončení konference se můžete těšit na večerní party. Nebude chybět dobré jídlo, dobré pití, hudba a tanec. Na party je nutné se závazně přihlásit v elektronické přihlášce.

Sněm ADH ČR se bude konat v sobotu 26.6. 2021 a bude tento rok volební. Program sněmu naleznete již brzy zde. Volit se budou 2 členové revizní komise.

Kandidátní listina pro uchazeče na post člena revizní komise
Do revizní komise může kandidovat každý řádný člen ADH ČR. Termín pro odeslání kandidátek je 31.5.2021. Kandidátky můžete odesílat na info@asociacedh.cz.

Připomínáme, že účast na sněmu je pro každého člena povinná. V případě neúčasti je povinností člena delegovat svůj hlas prostřednictvím plné moci na jiného člena ADH ČR, případně je možné udělit plnou moc komukoliv z vedení ADH ČR nebo jiného orgánu. Dle platných stanov lze takto učinit max. 2x v průběhu 3 let. Potřetí je člen povinen se sněmu zúčastnit osobně.

Přihláška na Sněm ADH ČR

Pokud se budete účastnit konference i sněmu, společnou přihlášku naleznete zde.

Na obě akce je možné se přihlásit do 4.6.2021.

Těšíme se na Vás!

Prezidium ADH ČR