Nabídky partnerů ADH ČR

Využijte slevu 20% na seminář doc. MUDr. Evy Kovaľové, PhD. na téma MANAGEMENT OŠETŘENÍ RIZIKOVÉHO PACIENTA S FOKÁLNÍ INFEKCÍ V ZUBNÍ AMBULANCI.

Pro velký zájem jsme přidali nový termín semináře doc. MUDr. Evy Kovaľové, PhD. na téma MANAGEMENT OŠETŘENÍ RIZIKOVÉHO PACIENTA S FOKÁLNÍ INFEKCÍ V ZUBNÍ AMBULANCI. Podrobnosti najdete v pozvánce zde. Přihlásit se můžete přímo na stránkách www.jps.cz/akademie/

Termín přednášky je 18.5.2019 a při přihlášení do 18.4.2019 můžete využít 20 % slevu.

Zapojte se do programu OralB a získejte balíček pro dentální hygienistky plný informačních materiálů a vzorků zdarma. Více info zde.

10% sleva na nákup zboží u společnosti Dentamed - využijte slevu 10% na nákup zboží u společnosti Dentamed. Sleva se vztahuje pouze pro členy ADH ČR a je platná po celý rok 2019.

Využijte speciální nabídku společnosti KaVo Kerr na nákup přístroje PROPHYflex 4

Pro rok 2019 se společnost KaVo Kerr stala oficiálním partnerem ADH ČR. Při příležitosti Jarní konference a sněmu jsme pro Vás, člena ADH, připravili speciální nabídku na nástroj KaVo PROPHYflex 4. Více informací o přístroji PROPHYflex 4 naleznete na webu KaVo zde.

Ceníková cena PROPHYflex 4: 31.787 Kč včetně DPH

Speciální cena pro členy ADH při objednání na Jarní konferenci či sněmu (12. a 13.4.2019): 22.251 Kč včetně DPH

Objednávku lze realizovat pouze ve dnech 12. a 13.4.2019 na stánku KaVo v rámci Jarní konference a sněmu ADH ČR. Při objednávce je nutné sdělit kompletní dodací a fakturační údaje (vaše nebo vašeho zaměstnavatele). Dále je nutné uvést jméno distributora, přes kterého Vám bude objednávka fakturována a dodána. Seznam oficiálních KaVo dealerů v ČR:

• Dentamed
  • Henry Schein
  • Schafferová
  • Smrček

Těšíme se na viděnou na Jarní konferenci a sněmu ADH ČR!
KaVo Kerr Czech Republic

10% sleva na nákup zboží u společnosti Profimed - využijte slevu 10% na nákup zboží u společnosti Profimed. Sleva se vztahuje pouze pro členy ADH ČR a je platná po celý rok 2019.

Společnost GSK poskytne všem členům ADH ČR vzorky produktů do ordinace zdarma. V případě zájmu kontaktujte reprezentanta GSK pro Váš region. Seznam reprezentantů společnosti GSK naleznete zde.

Produktový katalog společnosti EMS naleznete zde.