DO ZUBNÍHO CENTRA OŘECHOVKA V PRAZE 6 PŘIJMU DENTÁLNÍ HYGIENISTKU

Do bezvadného kolektivu v Zubním centru Ořechovka v Praze 6 hledáme novou dentální hygienistku z důvodu odchodu naší kolegyně na mateřskou dovolenou. Požadujeme hlavně zájem o práci, příjemné vystupování ,spolehlivost a zájem o dlouhodobou spolupráci. Nabízíme: - práci na plný úvazek (možný i částečný) - krásné platové podmínky : základ + procenta z obratu ordinace - zaměstnanecké benefity - krásnou ordinaci s křeslem A-Dec , kvalitní nástroje na ošetření pacientů, program PC Dent, intraorální rentgen v ordinaci, přístroje EMS Air -Flow S2, Air - Flow Handy PERIO - bělení pacientů PUREWHITENING -týmovou spolupráci – možnost konzultací s lékaři, možnost aplikace anestézie od lékařů při hloubkovém čištění zubního kamene - podporu dalšího vzdělávání - dlouhodobě zavedenou spolehlivou klientelu - perfektně fungující recepci - příjemné pracovní prostředí . Nástup dle dohody. Pokud by Vás práce u nás zajímala, pošlete prosím Váš životopis na mail: vondruska.robert@orechovka67.cz nebo zavolejte na tel.: 608 312 256

Jméno: MUDr.Robert Vondruška
E-mail: vondruska.robert@orechovka67.cz