Praha-Holešovice, dentální centrum Rosmarin, částečný úvazek

Dobrý den všem milovnicím a milovníkům čistých zubů Do našeho stabilního týmu (v Praze – Holešovicích) hledáme posilu. Požadujeme: - samostatnost a zkušenost v oboru – hygiena je pro nás důležitá součást léčby a péče o pacienty ; - nadšení pro práci a chuť posouvat se dál = podporujeme vzdělávání ; Nabízíme: - práci na částečný úvazek (pouze středy), samostatná DH ordinace - v ordinaci již působí jedna milá, zkušená a spolehlivá dentální hygienistka (po, út a čt) ; - platové ohodnocení formou procent z obratu ordinace – domluvíme se k oboustranné spokojenosti ; - hezkou a moderní ordinaci s novým křeslem (Adec 300, nástroje Hu-friedy, program X-dent, intraorální kamera, nový externí UZ s pískováčkou woodpecker a spousta dalšího) ; -týmovou spolupráci (pracovní porady, veškerá dokumentace, rtg a léčebné plány samozřejmostí, ordinace jsou průchozí vnitřními dveřmi, takže jsou lékaři snadno na dosah) ; - benefity ve formě příspěvků na oběd, 45min pauza na oběd, služby recepce, asistenci při zápisu parostatusu atd. ; A to nejdůležitější na závěr: příjemný a mladý pracovní kolektiv. ???? https://www.dcrosmarin.cz/ Pokud Vás inzerát zaujal, nebo máte doplňující otázky, neváhejte nás kontaktovat pomocí mailu michaela.vasova@dcrosmarin.cz nebo tel.: +420 725 778 154 Těšíme se na Vás!

Jméno: Jakub Váša
E-mail: jakub.vasa@dcrosmarin.cz