Pracuj u nás jako Dentální hygienistka

Hledáme Dentální hygieničku..... Částečný úvazek ( možnost dohody..) Možnost IČO - DPP Pondělí - 9.00 – 16.00 Úterý – 8.00 – 15.00 Pátek – 8.00 – 14.00 Chceš poskytovat péči na té nejvyšší možné úrovni,jsi pečlivá/vý,spolehlivá/vý a žádný zubní kámen není pro tebe překážkou. Chceš se naučit spousty nových věcí a zdokonalit se ve stávajících.Baví tě trpělivá komunikace s lidmi a chceš je učit nové věci. Prevence je pro nás základ – klademe na ní velký důraz Pořádná instruktáž je základ Preferujeme dlouhodobou spolupráci 1-3 roky minimálně Nabízíme : Práce v krásném prostředí vilky na Praze 5 velmi moderně zařízena Pečlivé zaučení pod vedením zkušené DH.Klid na práci s dostatkem času.Velmi kvalitní přístrojové vybavení. Křeslo Sirona Intego Kamera IO EMS air Flow Prophlaxis Master Mylunos handy Dostupné RTG snímky X-dent Ruční nástroje PDT, HUFriedy Optragate nový na každého pacienta Kombinované bělení Purwhitening Maximální podpora vzdělávání se a získávání nových informaci Dovolená 25 dní Fyzioterapeut Multisport karta plně hrazená zaměstnavatelem 50% příspěvek na obědy Oblečení a obuv Maximální podpora vzdělávání se Mzda základ + provizní systém-motivační složka

Jméno: Daniela Patřičná
E-mail: patricna.d@alfadent.cz