Hledáme dentální hygienistku

Dobrý den, hledám k sobě dentální hygienistku, se kterou bychom vytvořili parádně fungující tým, který poskytuje péči svým pacientům. Ordinace sídlí v Praze 4 Podolí. Sdílíme prostory s Dentálním Centrem Podkovka. Mám pro ni připravenou samostatnou ordinaci, ve které má k dispozici kyrety a Periostar k jejich ostření, lupové brýle, Varios Combi Pro, klimatizaci a mnohé jiné. Bez problému dokoupím jiný materiál a pomůcky dle preference, pokud to bude dávat smysl. Dentální hygienistka se bude starat o velmi příjemnou klientelu, která chápe hygienu jako součást úspěšné léčby a trvanlivosti jejich protetiky. Klienti jsou zvyklí chodit pravidelně, proto bude mít hygienistka velmi záhy plný kalendář. Jsem schopný vytížit plný úvazek, poloviční proto nebude problém. Oceňuji předchozí zkušenosti a velmi rád budu přidávat další. Jsem hygienistce k dispozici pro konzultaci konkrétního postupu, radou i pomocí při sestavení léčebného plánu i praktického ošetření. Ohodnocení je dle zkušeností hygienistky 35 - 40 % hrubého z obratu (cena klasického ošetření je cca 950 Kč/ 30 min práce). Stálá složka platu je dle dohody. Další benefity jsou v podobě ošetření rodinných příslušníků, stravenek, společných sportovně kulturních aktivit apod. CV prosím na ordinacepalek@gmail.com

Jméno: Jiří Palek
E-mail: ordinacepalek@gmail.com