Nemocnice Hořovice přijme dentálního hygienistu (m/ž)

Do nemocnice Hořovice přijmeme dentální hygienistku či hygienistu na HPP či částečný úvazek. Naše nemocnice je moderním pracovištěm vybaveným špičkovými technologiemi a možnostmi k profesionálnímu rozvoji. Co od vás požadujeme: odbornou způsobilost k výkonu povolání, zdravotní způsobilost a bezúhonnost. Praxe výhodou, není podmínkou. Zároveň očekáváme pečlivost, spolehlivost, dobré komunikační schopnosti a chuť nadále se rozvíjet. Přátelský kolektiv je naší prioritou a věříme, že se rádi stanete jeho součástí. Vaše finanční ohodnocení s vámi probereme na osobní schůzce. Navíc nabízíme benefity, které po dohodě ještě upravíme přímo na míru: nové zaměstnanecké byty prémiové kvality i s vybavením, přístup k nejkvalitnější zdravotní péči pro vás i vaše nejbližší rodinné příslušníky, naši vlastní dopravu k cestování do zaměstnání, 5 týdnů dovolené, dětskou skupinu NEMO a příměstské tábory, celoživotní vzdělávání a mnohem více. Neváhejte nás kontaktovat a stát se součástí našeho kolektivu.

Jméno: Jarmila Bľachová, DiS.
E-mail: personalni@akesoholding.cz
Adresa: K Nemocnici 1106/14