Praha 3 Flora, přijmeme dentální hygienistku/tu

Nabízíme HPP nebo částečný úvazek, stabilní zaměstnání, krásné pracovní prostředí se třemi ordinacemi pro dentální hygienu navržené na cenu za architekturu s kvalitním přístrojovém vybavením, přímo na stanici metra Flora v centru Královských Vinohrad na Praze 3. Kolektiv je stálý, vstřícný, sympatický, ZL v domě. Abyste se mohli soustředit pouze na Vaši profesní stránku ošetřování pacientů, nemusíte u nás zvedat telefony, řešit objednávání pacientů, otevírat dveře, objednávat materiál, max. 6 pacientů denně na HPP a k ruce naši asistentku. Zaměstnanecké benefity zahrnují MultiSport kartu zdarma pro širokou škálu aktivit na více než 2500 místech po ČR a SR, příspěvek na stravování, proplácení školení, příspěvek na výuku cizích jazyků. Umíme ocenit Vaši práci, mzda + % z obratu, pacienti zajištěni. S ubytováním pro mimopražské pomůžeme. Nástup možný ihned, po vyřízení dokumentů k nástupu nebo dle domluvy. V případě zájmu volejte na tel. 602 856 277 nebo odešlete své CV na dana.tichotova@floradent.cz, děkujeme a těšíme se na Vás.

Jméno: Dana Tichotová
E-mail: dana.tichotova@floradent.cz