Praha 2 - Karlovo náměstí, MagicSmile

Vážené dentální hygienistky, do rozšiřujícího týmu DH centra stomatologické kliniky MagicSmile na Praze 2 - Karlovo náměstí, hledáme nejméně TŘI kolegyně na pozici Dentální hygienistka. Nově zavádíme dvousměnný provoz 8:00 - 14:00 nebo 14:00 - 20:00 dle domluvy. Též je na domluvě forma úvazku - od 1-5 dnů, podle toho pevný základ + příslušná procenta ze zisku. Hledáme buď zkušené hygienistky, nebo absolventky, které do tajů ústní hygieny rád zavede náš zkušený vedoucí hygienista s desetiletou praxí. Záběr naší kliniky je široký (záchovná stomatologie, parodontologie, stomatochirurgie, estetická stomatologie, dětská stomatologie). Dbáme na mezioborovou spolupráci a mezi kolegy stomatology má dentální hygienistka nezastupitelnou pozici. Ochotně aplikují anestesii u pacientů, u kterých je to nutné či s Vámi rádi projdou léčebný plán. Nabízíme klimatizované ordinace, adekvátní nástrojové a přístrojové vybavení, služby recepce či zubního laboranta. Pravidelné placené školení, Multisport, stravenkový paušál, příspěvek na výuku jazyků. Dále je samozřejmost kuchyňka, kde si můžete dát mimo jiné zrnkovou kávu kdykoliv to bude potřeba. Kolegové jsou milí a ochotní. Alespoň 2x ročně si společně užíváme nějakou zábavů - grilování, vánoční večírek či lasergame. Novým výzvám se nebráníme :-). Pokud Vás inzerát zaujal a hledáte novou příležitost uplatnění, budeme rádi za Váš strukturovaný životopis a pár vět o sobě na email: alexij.nikola@gmail.com. Doplňující informace a odpovědi na Vaše dotazy bychom spolu prošli na osobní schůzce přímo na klinice, kterou Vám rádi ukážeme. Děkuji a pěkný den Nikola Alexij, DiS., vedoucí dentální hygienista, www.magicsmile.cz

Jméno: Nikola Alexij
E-mail: alexij.nikola@gmail.com