Dentální hygienistka – LIBEREC

LIBEREC - dentální hygienistka Do zavedené ordinace s plnou klientelou v blízkosti centra Liberce přijmeme šikovnou dentální hygienistku, která má zájem o obor, nebojí se dalšího vzdělávání a chce poskytovat pouze nejlepší péči našim klientům. Předchozí zkušenosti v daném oboru jsou vítány, ale nejsou podmínkou. Rádi zaučíme. Podmínkou je však komunikativnost, vstřícnost a ochota, kterou musí zájemkyně mít. Termín možného nástupu je dle vzájemné dohody. CO NABÍZÍME? - Práci v mladém kolektivu, - Zaměstnání na hlavní pracovní poměr, částečný či dohodou (dle domluvy), - Jeden týden dovolené navíc, - Po zaučení příspěvek na penzijní fond / životní pojištění, - Po zaučení libovolná pracovní doba. CO POŽADUJEME? - Úspěšně zakončené studium oboru dentální hygienistka, - Pracovitost, dochvilnost a ochotu se dále vzdělávat, - Zájem o daný obor. V případě zájmu zasílejte své životopisy na email info@dentalnipece.cz Kontakt: Tereza Véle Polachová tel: +420 721 767 035 email: info@dentalnipece.cz

Jméno: Tereza Véle Polachová
E-mail: info@dentalnipece.cz