Hledáme dentální hygienistku do Plzně

Do zubní ordinace Dentavia v Plzni hledáme další dentální hygienistku, která by společně s námi pečovala o naše pacienty. Naším dlouhodobým cílem jsou pacienti informovaní, se stabilním parodontem a sanovaným chrupem. Proto hledáme dentální hygienistku, které nechybí odhodlání, nadšení pro věc, zalíbení v parodotopatiích a lovu na subgingivální kámen. Nabízíme plný nebo částečný úvazek, pětitýdenní dovolenou, finanční příspěvky na další vzdělávání, výhledově i využití lupových brýlí. Nástup možný ihned. Samozřejmostí je úzká spolupráce se všemi členy týmu (parodontolog, implantolog, PZL), podpora našich skvělých sestřiček (recepce, objednávání pacientů), kvalitní vybavení ordinace (souprava Planmeca, EMS Prophylaxis Master, scalery, kyrety, LM UZK, bělící systém Purewhitening, zrcadlovka pro fotodokumentaci, …), přístup k OPG i 3D OPG/CT snímkům. Těšíme se na vaše CV, které můžete posílat na info@dentavia.cz.

Jméno: Kateřina Břízová
E-mail: info@dentavie.cz