Dentální hygienistka pro nové dentální centrum na Praze 2

Do nové moderní stomatologické kliniky na Praze 2 - Vinohrady přijmeme Dentální hygienistku / Dentálního hygienistu na plný či částečný úvazek do samostatné ordinace určené pouze pro dentální hygienu. Náplní vaší práce bude péče o chrup pacientů, poskytování doporučení k orální hygieně, odstraňování zubního kamene, povlaků a pigmentací, provádění bělení zubů atd. Běžná administrativa jako např. objednávání pacientů není součástí. Požadavky: Vyšší odborné / vysokoškolské vzdělání v oboru dentální hygienistka. Očekáváme příjemné vystupování, vstřícnost a empatii k pacientům, pečlivost, odpovědnost a samostatnost. Znalost práce na PC a ochotu učit se novým věcem. Nutná znalost anglického jazyka na komunikační úrovni (schopnost ošetřit anglicky hovořící pacienty). Pozice je vhodná i pro absolventy, maminky na mateřské, praxe je výhodou. Nabízíme: Co vám můžeme nabídnout Nové moderně vybavené pracoviště v srdci Prahy s výbornou dostupností MHD Samostatná ordinace pouze pro dentální hygienu s možností ovlivnit její vybavení Práci na plný či částečný úvazek Možnost kombinace s prací zubní sestry 5 týdnů dovolené Výborné platové ohodnocení s pevnou a motivační složkou na základě výkonů Podporu dalšího vzdělávání Nástup dle dohody ve 4. čtvrtletí 2021 V případě zájmu zašlete své CV na email matejickova@dcmanesova.cz

Jméno: Štěpánka Matějíčková Čechová
E-mail: matejickova@dcmanesova.cz