Dentální hygiena dle GBT protokolu, AIRFLOW® PROPHYLAXIS MASTER, BRNO

Stomatologické centrum Onedent v Brně přijme na svou kliniku dentální hygienistku. Nabízíme práci v moderně a nadstandardně vybavených ordinacích pod vedením zkušených lékařů. Nabízíme: Dentální hygiena dle GBT protokolu, AIRFLOW® PROPHYLAXIS MASTER, možnost využití mikroskopu a ostatního vybavení, pacienti naučení docházet na dentální hygienu. Podporujeme další rozvoj a placené kurzy, nadstandartní platové ohodnocení, stravenky v plné výši, sick days a další firemní benefity, přátelské pracovní prostředí, zázemí moderní zavedené kliniky, pravidelné porady s vedoucími lékaři. Požadujeme: příjemné vystupování, chuť pracovat a zapálení pro obor, pečlivost, zájem se neustále rozvíjet a vzdělávat, proklientský přístup, loajalitu, týmovou spolupráci, preciznost. Podrobnosti rádi sdělíme při osobním pohovoru. V případě zájmu posílejte CV na e-mail recepce@onedent.cz. Děkuji! Zuzka Bumbálková, Onedent. www.onedent.cz

Jméno: Zuzana Bumbálková
E-mail: recepce@onedent.cz