Do našeho přátelského a úspěšného týmu zubní kliniky Dental Care v Českých Budějovicích vybíráme absolventku dentální hygieny

Končí touto dobou Vaše studium? A přemýšlíte kde začít? Máme pro Vás příležitost zahájit Vaši kariéru v přátelské atmosféře po boku zkušených kolegů. Pokud je obor dentální hygieny Vaším koníčkem, ráda se usmíváte a úsměvy umíte také rozdávat nabídneme Vám dlouhodobou spolupráci na HPP, motivační mzdové ohodnocení (40 000 - 65 000 Kč čistého/měs.), zavedenou klientelu, nové moderní prostředí, špičkové technologické vybavení + moderní materiály, mladý a příjemný kolektiv, moderní koncept kliniky=práce bez stresu, podpora a zázemí silné značky, ordinační dobu 34hod./týdně a další zaměstnanecké benefity na oplátku od Vás budeme požadovat odpovídající vzdělání v oboru, loajální přístup, smysl pro týmovou spolupráci, příjemné vystupování, pečlivost, důslednost, zájem o vývoj v oboru, chuť se vzdělávat a osobnostně růst. Pokud Vás těchto pár bodů oslovilo a zároveň umíte zmíněné požadavky naplnit nezbývá než tuto příležitost využít, nezávazně nás kontaktovat a přijít se přesvědčit...:) Budeme se na Vás těšit, Tým DentalCare

Jméno: Jan Vodhánil
E-mail: vodhanil@dentalcarecb.cz