Dentální hygienistka Mělník

Do rozšiřující zubní ordinace Nuovodent Mělník s.r.o hledáme příjemné, mladé lidi. Co hledáme? • Dentální hygienistku • s ukončeným vzděláním • smyslem pro odpovědnost, zápalem pro své povolání, pečlivost, spolehlivost, férové jednání a schopnost být součástí týmu • ochotu se dále vzdělávat a rozvíjet své znalosti • nebránit se spolupráci a komunikaci s ošetřujícími lékaři Co nabízíme? • přátelské, rodinné prostředí, vstřícnost, pomoc a dostatek času v začátcích • ošetřování podle rtg, práce v lokální anestesii, bělení, pískování, širší kompetence • ochotu se domluvit na všem, co je pro Vás důležité • zázemí zaběhnuté ordinace, spolupráce s ortodoncií a kvalitní dentální laboratoří přímo v budově • kvalitní přístrojové vybavení • mzda fixní + podíl na obratu ordinace a další zajímavé firemní benefity • nástup možný ihned dle dohody Pokud Vás zaujala naše pracovní nabídka, kontaktujte nás prosím. email: tremelovavladimira@gmailcom tel: 606 588 558- Michael Cílek (manažer)

Jméno: MDDr.Bc.Vladimíra Tremelová
E-mail: tremelovavladimira@gmail.com