Dentální hygienistka

Dobrý den budoucí kolegyně/kolegové (ale i současné), vím, že řešíte poslední zkoušky a hlavně absolutorium, ale je třeba myslet i na kvalitní zaměstnání, kde Vám pomohou dál se rozvíjet, kde bude zkušený kolega na dosah, pokud bude potřeba, kde z Vás nesedřou kůži a kde Vám nabídnou reálné finanční odměny bez falše, lži a slibovaní hor a lesů. Byla jsem sama zaměstnancem několik let, tak vím jak to chodí. My, ale hledáme parťáka, týmového hráče! Dovoluji si Vás oslovit s nabídkou práce u nás v Berouně nebo Komárově (vše na domluvě), možností je několik od DPP přes DPČ až po HPP, pracovní doba je flexibilní. Vybavení nadstandardní- Aidec a Smile zubní souprava, Newtron Satelec, Vector Paro, kyrety, program na cloudu Hobosoft, IO kamera, Lunos a EMS pískovačky a mnoho jiného. Peníze se odvíjí od výše úvazku a dohodnuté spolupráci, tedy na všem se dá domluvit. V naší ordinaci nesedíte na prázdno, pacienti chodí a jsou vzorní, někteří nově a jiní už dochází pravidelně. Spolupráce s orto a chir. Neváhejte nás kontaktovat na tel 732 344 401 nebo 777 295 237 či mailu info@ridente.cz přijďte se nezávazně podívat na náš způsob práce. Za sdílení dál budeme též rádi. S pozdravem Krista, Lucie a Tereza www.ridente.cz

Jméno: Kristýna Kohutová
E-mail: info@ridente.cz