Dentální hygienista/ka

Jsme lídrem trhu již od roku 1996 s centrálou v Praze a dalšími pobočkami v Karlových Varech, Mariánských Lázních a Českých Budějovicích. Neustále se rozrůstáme, a proto momentálně hledáme do týmu nového kolegu/kolegyni na pozici Dentální hygienista/ka pro pobočku v Praze Požadujeme: • osvědčení k výkonu povolání bez odborného dohledu • předchozí praxe v oboru • aktivní a kontinuální zájem o obor • příjemné a reprezentativní vystupování, komunikativnost, spolehlivost, schopnost samostatné práce • časovou flexibilitu, loajalitu ke kolektivu a zaměstnavateli • znalost angličtiny na komunikativní úrovni, NJ a RJ výhodou • nástup možný ihned Proč spolupracovat právě s námi? • jsme prestižní klinika s moderním technickým vybavení a vlastní zubní laboratoří • máme skvělý tým lidí v čele s majitelem Romanem Šmuclerem • máte možnost přímo spolupracovat s dalšími medicínskými obory • nabízíme motivační způsob ohodnocení, zaměstnanecké benefity, bonusy jako slevy na ošetření a produkty pro vás i rodinné příslušníky, Multisport kartu, stravenky ad.

Jméno: Lenka Machová
E-mail: machova@asklepion.cz