Hledáme DENTÁLNÍ HYGIENISTKU - Bulovka Dental Clinic (Praha 8)

Bulovka Dental Clinic, a.s. je soukromé zdravotnické zařízení v Praze 8 otevřené v závěru roku 2020, v bezprostřední blízkosti Nemocnice na Bulovce. Moderní dentální klinika zajišťuje komplexní zubní péči a svým klientům nabízí kvalitní řešení zdravotních i estetických problémů v rámci jejich požadavků i finančních možností. Bulovka Dental Clinic má ambici stát se nejvyhledávanější dentální klinikou v České republice. Do našeho zaběhnutého kolektivu hledáme kandidáta / kandidátku na pozici DENTÁLNÍ HYENISTKA / DENTÁLNÍ HYGIENSTA. Požadujeme zodpovědný přístup, spolehlivost a vstřícnost k pacientům. Praxe v oboru alespoň 2 roky. Jazykové znalosti vítány. Nabízíme finanční ohodnocení s motivační složkou, přátelský sehraný kolektiv, dostatek klientů, krásné nové prostory a možnost podílet se na budování nové kliniky (vycházíme vstříc s výběrem materiálu i vybavení). Nástup: kdykoli, dohodou - připravujeme ordinace pro další 2 profesionály - nejnovější vybavení, krásné prostory. Hledáme kolegy do pracovního poměru, ale jsme otevřeni pronájmu plně vybavené nebo i nevybavené ordinace, věříme v synergii spolupráce. Přijďte se i jen podívat, rádi si s Vámi popovídáme u dobré kávy - více na www bulovkadc com

Jméno: Andrea Králová
E-mail: kralova@spgroup.cz