"DO NAŠEHO PŘÁTELSKÉHO A ÚSPĚŠNÉHO TÝMU ZUBNÍ KLINIKY DENTAL CARE V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH VYBÍRÁME DENTÁLNÍ HYGIENISTKU." Pokud je Vaše práce koníčkem, ráda se usmíváte a úsměvy umíte také rozdávat Nabídneme Vám: - dlouhodobou spolupráci na HPP, - motivační mzdové ohodnocení 35 000-65 000,-Kč - zavedenou klientelu - nové moderní prostředí - špičkové technologické vybavení + moderní materiály - mladý a příjemný kolektiv, - moderní koncept kliniky=práce bez stresu, - podpora a zázemí silné značky, - ordinační dobu 34h/týdně - zaměstnanecké benefity ( Multisport karta, příspěvek na stravování, na profylaxi a další…) Na oplátku od Vás budeme požadovat: - odpovídající vzdělání v oboru - loajální přístup - smysl pro týmovou spolupráci - příjemné vystupování - pečlivost, důslednost - zájem o vývoj v oboru - chuť se vzdělávat a osobnostně růst Pokud Vás těchto pár bodu oslovilo a zároveň umíte zmíněné požadavky naplnit nezbývá než tuto příležitost využít, nezávazně nás kontaktovat a přijít se přesvědčit...:) "Dáme Vaší profesní kariéře nový rozměr" Více informací na webových stránkách: www.dentalcarejobs.cz a www.dentalcarecb.cz Zn. "Pečujte a nechte o sebe pečovat". Kontaktujte nás rádi Vám poskytneme více informací. vodhanil@dentalcarecb.cz +420 724 589 519 Budeme se na Vás těšit,

Jméno: DentalCare České Budějovice
E-mail: vodhanil@dentalcarecb.cz