Dentální hygienistka Praha 8 (klinika parodontologie, ortodoncie, praktické zubní lékařství)

Zavedená stomatologická klinika Stomatologie Osmička, specializující se především na poskytování péče v oblastech - parodontologie, ortodoncie, praktického zubního lékařství a dentální hygieny – aktuálně hledá do svého týmu zodpovědnou a spolehlivou posilu na pozici dentální hygienistky. Co požadujeme: Absolutorium v oboru dentální hygiena (VŠ nebo VOŠ) Systematičnost a pečlivost práce Spolehlivost a zodpovědnost Profesionální a příjemné společenské vystupování Chuť učit se novým věcem, spolupracovat s parodontoložkou, ortodontistkou a praktickými zubními lékaři Zkušenost s prací dentální hygienistky není podmínkou Co nabízíme: Možnost mezioborového přesahu a úzké spoupráce s lékaři - parodontoložkou, ortodontistkou a praktickými zubními lékaři - přímo na pracovišti Spolupráce se zkušenou dentální hygienistkou Možnost vzdělávat se - účast na školeních aj. postgraduálních vzdělávacích akcích Atraktivní mzdové ohodnocení Přátelský kolektiv

Jméno: Jana Bezačínská, Stomatologie8
E-mail: bezacinska@stomatologie8.cz