Aktualita 28. 2. 2020 - infekce COVID-19 - důležité upozornění

Vážené členky, vážení členové,

na základě měnícího se vývoje epidemilogické situace  v souvislosti s výskytem infekce COVID-19-způsobené čínským koronavirem doporučujeme sledovat aktuální informace na portálu MZ ČR: http://www.mzcr.cz/Default.aspx a na portálu www.szu.cz.

Doporučujeme neošetřovat pacienty s jakýmkoli podezřením na respirační onemocnění a v anamnéze se dotazovat na nedávné cestovatelské aktivity.

Důrazně apelujeme na důsledné používaní ochranných pomůcek a prostředků, jakož i na  důsledné dodržování hygienických předpisů.

ZDE naleznete informace o tom, co dělat, pokud jste v posledních 14 dnech přicestovali z oblasti nákazy koronavirem.

Doporučujeme vložit na Váš web toto upozornění:

Důležité upozornění:
Vážení klienti,
vzhledem k měnící se epidemiologické situaci v souvislosti s výskytem infekce COVID-19-způsobené čínským koronavirem Vás žádáme, abyste zrušili domluvenou návštěvu v případě, že se u Vás objeví příznaky respiračního onemocnění. Pacienti s jakýmkoli podezřením na respirační onemocnění nebudou ošetřováni.
Děkujeme za pochopení.

Prezidium ADH ČR