Aktualita 5.12.2019 - Email od doc.MUDr. Romana Šmuclera, Csc.

Email od doc.MUDr. Romana Šmuclera, Csc.

V emailové komunikaci se prezident ČSK pozastavuje  nad způsobem rozeslání našeho otevřeného dopisu a uvádí informace, že náš otevřený dopis bude předán na jednání představenstva ČSK a reakce na něj bude zveřejněna v prosincovém vydání LKS.

Naše odpověď:

Dobrý den, pane prezidente,

v reakci na Váš email, za který děkuji, bych ještě jednou chtěla uvést, že náš otevřený dopis byl odeslán z oficiální adresy ADH ČR info@asociacedh.cz na oficiální e-mailovou adresu ČSK info@dent.cz a na oblastní komory. Současně, jak bylo v dopise avizováno, byl zveřejněn na webových stránkách a na facebooku ADH ČR. Chtěli jsme tak vyjádřit postoj celé naší odborné veřejnosti sdružené v zapsaném spolku ADH ČR směrem k představenstvu ČSK, a to způsobem který probíhá transparentně a mimo osobní rovinu.

Z toho je také zřejmé a ráda bych to zdůraznila, že jsme Vás tímto osobně jako člena představenstva rozhodně nehodlali jakkoli obcházet.

V souvislosti s přijatým stanoviskem vzniká mnoho nejasností a otázek, na které nedokážeme těm, kteří se na nás obrací odpovědět. Proto jsme vše v našem dopise vyjádřili a doufáme, že reakce Vaše i představenstva pomůže vzniklé nejasnosti v dohledné době objasnit.

S veškerou úctou

Lenka Velebilová, DiS.