Shine On

Anna

„Philips Sonicare chce ADH ČR poděkovat za dlouholetou plodnou spolupráci. Proto jsme vytvořili platformu, jejímž prostřednictvím budou moci dentální hygienistky/té mezi sebou sdílet nabyté zkušenosti a praktické rady. Dáme tak společně příležitost zazářit skvělým projektům, aktivním odborníkům i praktickým nápadům. Odtud také název SHINE ON, volně přeloženo, AŤ ZÁŘÍTE!“

Ing. Anna Kabíčková, Professional Marketing Manager, Philips Oral HealthCare pro střední Evropu.

Michal

Ve spolupráci se společností Philips přinášíme zajímavou příležitost, jak si mezi jednotlivými ordinacemi dentální hygieny vyměnit zkušenosti z praxe, přístupy k jednotlivým typům výkonů a pacientů. Zkušenost je velmi cenná komodita a za její získání někdy platíme vysokou cenu. Tento projekt by měl pomoci nám všem získat jich snadnou formou co nejvíce.

Michal Kalita, DiS., prezident Asociace dentálních hygienistek ČR

O co jde?

Soutěž ve sdílení zkušeností dentálních hygienistek z jejich praxe.

Kdo se může přihlásit?

Dentální hygienistka/hygienista či student/ka dentální hygieny. Není nutné být členem ADH ČR.

Jak se mohu přihlásit?

Stačí vyplnit webový formulář. Příspěvek můžete zaslat jak formou textu, tak přiložením prezentace, videa či fotografií.

Kde najdu pravidla soutěže?

Pravidla jsou dostupná na webu ADH ve formátu PDF.

Jaká mohou být témata příspěvku?

1. Motivace pacienta
2. Ošetření pacienta
3. Komunikace v týmu
4. Komunikace s pacientem
5. Spolupráce s týmem
6. Pomocné materiály dentální hygienistky (tištěné, nástroje...)
7. Finanční ohodnocení práce DH v dentálním týmu
8. Krizové situace
9. Zajímavé postupy ošetření
10. Jiné

Musím zasílat prezentaci?

Příspěvek může být i malý nápad či zkušenost, které vám v ordinaci fungují, rada nebo tip. Není podmínkou přihlašovat pouze velké projekty.

Jak soutěž probíhá?

1. Od 10. 4. 2017 do 27. 10. 2017 je možné zasílat příspěvky přes webový formulář.
2. Od 28. 10. 2017 do 1. 11. 2017 bude odborná porota hodnotit zaslané příspěvky a vybere 6 nejlepších do druhého kola.
3. 6 příspěvků do 2. kola bude zpracováno do formy posterů, které autoři obdrží před finální prezentací
4. Druhé kolo – prezentace soutěžních příspěvků proběhne v rámci podzimní konference ADH ČR 10. -11. 11. 2017.
5. První 3 místa/výherci budou demokraticky zvoleni prostřednictvím hlasování účastníků workhopu.
6. Předání cen probehně hned po workshopu.

Jak probíhá finále soutěže? Budu muset něco prezentovat?

Finále je koncipované jako neformální diskuse nad soutěžními příspěvky, při kávě a sladkém občerstvení. Soutěžící krátce odprezentují svůj poster. Workshop bude pro max. 30 lidí, tedy v komorním obsazení. Není nutné připravovat žádné PowerPointové prezentace. Jde o sdílení zkušeností a rozproudění diskuse.

Co mohu vyhrát?

vyhry