Podzimní konference ADH ČR 2022 - zbývá už jen 26 dní

Srdečně Vás zveme na VIII. Podzimní konferenci ADH ČR, ve dnech 12.-13.11. 2022, tentokrát v trochu jiném pojetí!

Na letošním jarním sněmu bylo odhlasováno, že se konference bude konat v Brně, ale vzhledem ke zrušení potvrzeného termínu ze strany univerzity jsme byli nuceni hledat náhradní řešení. Vybrali jsme krásné místo na půli cesty mezi Prahou a Brnem, kde se nachází moderní wellness hotel Jezerka u Seče a doufáme, že bude pro všechny vyhovující: https://www.jezerka.cz/

Hlavním tématem letošní konference je problematika temporomandibulárního kloubu. Téma jsme se se snažili pojmout komplexně a s důrazem na mezioborovou spolupráci. Dozvíte se, jak může pacientovi pomoci dentální hygienistka, jaký je pohled zubního lékaře, ortodontisty či fyzioterapeuta. K tomu obdržíte souhrnné informace pro pacienty s problémy s TMK ve formě letáku.

Specializovaný fyzioterapeut Vám ukáže vyšetření a postupy při nápravě problémů s TMK i jeho souvislosti s posturou celého těla. Na přednášce reflektující aktuální novelizaci vyhlášky si osvěžíte pravidla zhotovování rentgenových snímků, naučíte se je správně odečítat a interpretovat stav pacienta v souladu s platnou legislativou. V rámci workshopů si osvojíte správnou ergonomii práce s ručními nástroji na fantomových hlavách a s lupovými brýlemi. Zdokonalíte se v otiskování, získate  praktické návody, jak správně otiskovat a vše si současně vyzkoušíte. Dozvíte se také, jak si uchovat pozitivní energii při kontaktu s pacienty, jak bojovat s prokrastinací a nastavit si efektivně fungující ordinaci.

Jelikož si přejeme, abyste si také odpočinuli a načerpali sílu, po skončení přednášek je rezervováno exkluzivní wellness centrum s bohatou nabídkou relaxačních aktivit. Vstup do wellness centra a stravování (2x denně coffeebreak s občerstvením, oba obědy i snídaně) jsou zahrnuty v ceně konference.

Jako každý rok se bude konat společenský večer s bohatým rautem, na který jste srdečně zváni k posezení i tanci. Tentokrát jsme zvolili téma „Velký Gatsby" ve stylu 20.let a my se budeme těšít na elegantní dámy i šarmantní pány. Nejlepší kostýmy budou vyhodnoceny.

Věříme, že odborný program s workshopy v kombinaci s výjimečným místem a s možností relaxace bude jedinečným zážitkem pro všechny zúčastněné.

Těšíme se na setkání s Vámi.

Prezidium ADH ČR

Pozvánku na konferenci naleznete zde.

Program konference naleznete zde.

Organizační pokyny ke konferenci naleznete zde.

Medailonky přednášejících naleznete zde.

Organizaci worshopů naleznete zde.

Pozvánku na společenský večer naleznete zde.