DENTÁLNÍ HYGIENISTKA pro kliniku Dejvice

Do nově vznikající kliniky Dejvice rádi přijeme dentální hygienistku. Vaším úkolem bude pečovat o úsměvy a zdraví našich dlouholetých klientů a profesionálně vykonávat činnosti v rámci péče dentální hygieny a bělení dle standardů preventivní, diagnostické a léčebné péče ve stomatologii. Do našeho týmu zapadne člověk komunikativní, veselý, svědomitý, pracovitý a otevřený s chutí dělat věci lépe a dotahovat je do konce. Vzdělání v oboru dentální hygieny je nezbytné, praxe je vítána, ale není nutná. Nabídnout můžeme spolupráci s týmem zkušených lékařů a dentálních hygienistek v příjemném prostředí, práci s nejmodernějšími technologiemi (EMS P.Master, GBT, lupové brýle, BTW, IO skenery, digitální zrcadlovka, bělení PW), objednávací systém XDent, vlastní recepce. Práce na HPP, DPP i ŽL, legislativní struktura mzdy, díky ní si můžete dovolit hypotéku nebo jít na mateřskou. Společně vytvoříme plán Vašeho kvalifikačního růstu, ve kterém Vás podpoříme nejen motivačně, ale i finančně. Chcete být součástí týmu? Napište nám na chalupova@klinikadejvice.cz www.klinikadejvice.cz

Jméno: Kateřina Chalupová
E-mail: chalupova@klinikadejvice.cz