Hledá se DENTÁLNÍ HYGIENISTKA/STA do OC ViVo Hostivař, Praha

Dovolujeme si Vám touto cestou nabídnout ZAMĚSTNÁNÍ NA POZICI DENTÁLNÍ HYGIENISTKA/STA Místo práce: Praha – OC ViVo Hostivař Datum začátku pracovního poměru: čím dříve, tím lépe :-) nebo dle dohody Typ (HPP, zkrácený úvazek, DPP, DPČ) a objem úvazku dle dohody, jsme flexibilní máme otevřeno 8:00-20:00 (dopolední/odpolední směny/víkendy) Hrubá měsíční mzda se skládá z fixní měsíční složky dle Vašich zkušeností + výkonové % odměny za práci s pacientem + příplatek za víkendové směny. Výdělek až 80 tis hrubého/měsíc. Co nabízíme: Nenáročná „recallová“ klientela – složité parodontologické pacienty odesíláme na spolupracující odborné pracoviště 45-60 minut na práci s pacientem během profylaktické dentální hygieny Příspěvek na stravné ve formě stravenkového paušálu ve výši 90 Kč za každý den, kdy jsou odpracovány alespoň 3 hodiny Klid na vlastní práci – ulehčení administrativní zátěže, díky funkční recepci Dostatek objednaného a doplněného materiálu, jehož výběr můžete ovlivnit Stále ostré ruční nástroje PDT, o které se Vám postaráme Nové moderní vybavení – křesla Stomadent, externí UZ s pískovačem AP-B LED Woodpecker, práci podle GBT protokolu. Jednorázový OptraGate a sterilní UZ koncovky na každého klienta. Bělení zubů PureWhitening a BlancOne Hrazená pravidelná školení, interní systém profesního vzdělávání a odborného rozvoje nastavený zaměstnavatelem – protože věříme, že díky Vašemu vzdělávání bude růst i kvalita našich poskytovaných služeb Členství v Asociaci dentálních hygienistek ČR placené zaměstnavatelem – protože věříme, že přístup k aktuálním informacím a profesní ukotvení je důležité po každého odborníka Pravidelné “after-work” akce – protože věříme, že jako skvělý tým se musíme potkávat i mimo ordinaci Možnost služebního vozu i pro soukromé účely, parkování v OC zdarma Doufáme, že Vás nabídka osloví a těšíme na naši osobní schůzku! Za provozovatele dentálních hygien ODON společnost Orca Dent s.r.o. Bc. Aneta Stryjová, DiS. Tel. +420 730 174 833 stryjova@odon.cz www.odon.cz

Jméno: Aneta Stryjová
E-mail: stryjova@odon.cz