DH na Karlovo náměstí, Praha 2 MagicSmile

Milé kolegyně dentální hygienistky, nabízíme Vám volné místo v moderní stomatologické klinice v samotném centru Prahy - Karlovo náměstí. Záběr máme široký - záchovná stomatologie, mikroskopická endodoncie, stomatochirurgie, implantologie, parodontologie či estetická stomatologie. I proto je další pomocník do týmu dentální hygieny víc než potřeba, protože se různorodá klientela stále se rozšiřuje a čekajících na svou šanci ke zdravému úsměvu přibývá. ;-) Jedinou podmínkou je ukončené vzdělání v oboru Diplomovaná dentální hygienistka. Víc nic. :-) Není potřeba mít léta praxe - o Váš profesní růst se postará zkušený vedoucí dentální hygienista s více než desetiletou praxí a proto stačí chuť se učit novým věcem a následně kouzlit lidem ten pravý MagicSmile. :-) K dispozici budete mít podporu celého lékařského týmu, kde budete právoplatným členem! Bude také zajištěno průběžné vzdělávání v rámci vypsaných kurzů a školení a k tomu i workshopy přímo na naší klinice pořádané naším vedoucím DH. Ohledně vybavení - budete mít vše potřebné k pohodlné práci abyste mohli pacientům vrátit úsměv na tváři a následně je pravidelně udržovat v tzv. Recallech. Pravidelně si užíváme společných kratochvílí například na lasergamu, při grilování a nebo s pletenými svetry při vánočním večírku. Novým výzvám se nebráníme - třeba naplníme i letadlo na tandemový seskok? :-D Pokud Vás inzerát zaujal, hledáte své první zaměstnání a nebo plánujete současné změnit, budeme rádi, pokud pošlete svůj životopis na email alexij.nikola@gmail.com a náš vedoucí dentální hygienista Vás pozve na osobní prohlídku kliniky a řekne vše, co bude třeba!

Jméno: Nikola Alexij
E-mail: alexij.nikola@gmail.com