DH NA ČÁSTEČNÝ ÚVAZEK - dentální centru Rosmarin, Praha 7

Máme spoustu fajn pacientů, kteří čekají na svou novou DH. Máme 3 ordinace, které jsou průchozí (takže na záchod nechodíte přes čekárnu ???? ), plně vybavené a z toho jedna je čistě dentální hygiena, ta čeká na Vás. Ordinaci budete sdílet s jednou milou hygienistkou, která je tam na 3 dny v týdnu. Co můžeme nabídnout? - veselý, stabilní, mladý kolektiv - plně vybavená ordinace (A-dec 300, externí UZ s pískováčkou woodpecker, hu-friedy kyrety a vše potřebné) - 2 zubaře (já a Jan Kubeček), kteří jsou připraveni kdykoliv pomoc, dát anestezii, vyřešit problémového pacienta, pochválit, apod. ???? - služby recepce, 45min pauza na oběd, pracovní porady, pravidelné firemní akce, multisport v případě zájmu, příspěvek na fyzioterapii - platové ohodnocení formou % z obratu ordinace – domluvíme se k oboustranné spokojenosti - pracovní čas: každá středa 11:00-19:00, jednou za 14 dní je také možný pátek 8:00-15:00 Co požadujeme? - samostatnost a zkušenost – hygiena pro nás velice důležitá součást léčby a péče o pacienty - nadšení pro práci a chuť se posouvat dál, podporujeme vzdělávání https://www.dcrosmarin.cz/ Pokud Vás inzerát zaujal, nebo máte doplňující otázky, neváhejte nás kontaktovat pomocí mailu michaela.vasova@dcrosmarin.cz nebo tel.: +420 728 994 791 Jestli nás chcete poznat předem, koukněte na nějaké naše video: https://www.youtube.com/@zubnikanalek

Jméno: Jakub Váša
E-mail: michaela.vasova@dcrosmarin.cz