Dentální hygienistka Praha 4 - Modřany

Do dynamicky se rozvíjející stomatologické kliniky na Praze 4 - Modřany, hledáme dentální hygienistku na poloviční úvazek. Do týmu čtyř hygienistek hledáme další posilu na poloviční úvazek na pozici dentální hygienistka, alespoň s roční praxí, která by nám pomohla s naší milou bohatou klientelou. Nabízíme moderně zařízenou ordinaci včetně externího Air – Flow EMS, mezioborovou spolupráci od běžné stomatologické prevence přes rovnátka (i neviditelná) a implantáty, včetně konzultací a vedení od zkušené dentální hygienistky. Podporujeme další vzdělávání pomocí příspěvku a volna na školení, zajímavé motivační ohodnocení formou fixního základu a procenta ze zisku, 5 týdnů dovolené, sick days a další zaměstnanecké bonusy Multisport karta, možnost služebního auta za zajímavých podmínek, společné firemní akce a j. Požadujeme milý a zodpovědný přístup a zapálení pro věc. Vaše CV s motivačním dopisem prosím zasílejte na e – mail.: petra.randakova@zubarpraha4.cz https://www.cdh-simplyclean.cz/

Jméno: Petra Randáková
E-mail: petra.randakova@zubarpraha4.cz