Dentální hygienistka - Praha 2, Karlovo náměstí, MagicSmile

Od Ledna/Února 2023 hledáme novou kolegyni na pozici Dentální hygienistka. Může být i absolventka, kterou do tajů ústní hygieny rád zavede náš zkušený vedoucí hygienista s desetiletou praxí. Pozice není vhodná pro studenty. Záběr naší kliniky je široký (záchovná stomatologie, parodontologie, stomatochirurgie, estetická stomatologie, dětská stomatologie). Dbáme na mezioborovou spolupráci a mezi kolegy stomatology má dentální hygienistka nezastupitelnou pozici a je nepostradatelnou částí týmu. Nabízíme klimatizované ordinace, adekvátní nástrojové a přístrojové vybavení, služby recepce či zubního laboranta. Pravidelné placené školení, Multisport, stravenkový paušál, příspěvek na výuku jazyků. Dále je samozřejmost kuchyňka, kde si můžete dát mimo jiné zrnkovou kávu kdykoliv to bude potřeba. Kolegové jsou milí a ochotní. Alespoň 2x ročně si společně užíváme nějakou zábavu - grilování, vánoční večírek či lasergame. Novým výzvám se nebráníme :-). Pokud Vás inzerát zaujal a hledáte novou příležitost uplatnění, budeme rádi za Váš strukturovaný životopis a pár vět o sobě na email: alexij.nikola@gmail.com. Doplňující informace a odpovědi na Vaše dotazy bychom spolu prošli na osobní schůzce přímo na klinice, kterou Vám rádi ukážeme. Děkuji a pěkný den Nikola Alexij, DiS., vedoucí dentální hygienista, www.magicsmile.cz

Jméno: Nikola Alexij
E-mail: alexij.nikola@gmail.com