Dentální hygienist(k)a do Hradce Králové

JE PRO VÁS DŮLEŽITÝ ZDRAVÝ A KRÁSNÝ CHRUP VAŠICH PACIENTŮ? ???? Staňte se členem sehraného týmu špičkových stomatologů, dentálních hygienistek a laborantek. Do našeho AGEL Stomatologického centra v Hradci Králové hledáme kolegu či kolegyni na pozici Dentální hygienista/ka. Jestli máte čerstvě po škole, vůbec nevadí - práce je vhodná i pro absolventy a nemusíte se bát - zajistíme Vám dohled naší dentální hygienistky ???? Na co se můžete těšit? - externí AirFlow a ultrazvuk, - možnost vlastní ordinace a benevolence v plánování si pracovní doby, - lupové brýle, - práci v centru Hradce Králové, - práci v moderních prostorech s vysokou úrovní stomatologické péče, - velmi přátelský kolektiv a příjemné prostředí, - možnost práce na plný i částečný úvazek, - příležitost rozvíjet se, - nadstandardní platové ohodnocení, - 5 týdnů dovolené + 3 dny Sick Days, - příspěvky a podpora dalšího vzdělávání, - stravenková karta Sodexo, - Sodexo Flexipass/Multisport karta, - a mnoho dalších firemních benefitů, Co od Vás očekáváme: - min. ukončené VOŠZ vzdělání v oboru Dentální hygienista/hygienistka (u absolventů dohled DH zajištěn), - pečlivý, profesionální a lidský přístup k pacientům, - příjemné vystupování a dobré komunikační dovednosti, - týmového hráče, - zdravotní způsobilost a trestní bezúhonnost. Místo výkonu práce: - Ulrichovo nám. 762, 500 02 Hradec Králové Nástup: - možný ihned či dle domluvy Rádi se s Vámi spojíme, ještě raději se setkáme osobně a úplně nejraději budeme, když se stanete součástí našeho týmu a společně budeme pečovat o chrup našich pacientů ???? Proto neváhejte a pošlete nám své CV na e-mail personalni@agel.cz a my se s Vámi rádi spojíme, popř. se domluvíme na osobním setkání, abychom si k uvedené pozici a případné spolupráci řekli bližší informace. Budeme se těšit.

Jméno: Denisa Šrubařová
E-mail: denisa.srubarova@agel.cz