Příjmeme Dentální hygienistu/ku

Příjmeme Dentální hygienistku/tu Přijmeme Dentální hygienistku/tu na plný, nebo i na částečný úvazek. Jedná se o moderní, nově vybavené ordinace v Uherském Hradišti. K dispozici je i specializované pracovitě, kde provádíme ordinační scanování a následné frézování ve vlastní laboratoři, navigovanou implantologii a maxilofaciální chirurgii. Pozice je vhodná i pro absolventa/ku , kdy je zajištěn dohled školitele, další rozvoj a vzdělávání . Mzdu nabízíme jako kombinaci fixní části a podílu na zisku a jednorázový motivační příspěvek, práci v příjemném pracovním prostředí, příspěvky na stravování a následné vzdělávání. Pružnou pracovní dobu, případně i zkrácený úvazek. Po zapracování je možno svůj obvod převést do režimu ekonomického pronájmu. Nabízíme: moderní vybavení včetně WOODPECKER světelného ultrazvuku na odstraňování zubního kamene s LED osvětlením V rámci dalšího vzdělávání je k dispozici na naší klinice i chirurgická ambulance pro výkony maxilofaciální chirurgie, kde je možno každý týden asistovat u prováděných výkonů. Pokud vás naše nabídka zaujala, bližší informace poskytneme při mailovém, telefonním nebo osobním jednání, nebo na www.dent-imp.cz. Kontakt: DENT-Imp., s.r.o. Dlouhá 228, Uh. Hradiště, Tel.: 774 709 409, e-mail: pavla.nesrstova@seznam.cz

Jméno: MUDr. Pavla Nesrstová
E-mail: pavla.nesrstova@seznam.cz