HLEDÁME DENTÁLNÍ HYGIENISTKU NA PRAHU 4

Stomatologie V Rovinách v Praze 4 hledá za svou dentální hygienistku, která odchází ze zdravotních důvodů mimo obor, opět milou a svědomitou kolegyni pro dlouhodobou spolupráci na 3 dny v týdnu (pondělí, úterý a čtvrtek, případně středa odpoledne). Nástup dle dohody, nejpozději 1.1.2023 Co můžeme nabídnout: - skutečnou spolupráci vzájemně se respektujících členů stomatologického týmu - perfektní servis recepce - úklidovou firmu (žádné mytí podlahy a vynášení odpadků) - jednosměnný provoz - samostatnou ordinaci s externí pískovačkou a UZK (Woodpecker PT-A) - 90% opravdu milých, 30ti letou praxí prověřených pacientů - malý kolektiv se všemi výhodami (samozřejmě kromě vzájemné 100% zastupitelnosti - ale při nemoci jednoho člena týmu se semkneme a nedáme se!) - samostatnost při práci, ale při komplikacích okamžitá pomoc lékařky s Osvědčením pro parodontologii, která pracuje ve vedlejší ordinaci - dostatek času na ošetření pacientů - přístup do kompletní stomatologické dokumentace pacienta včetně rtg Co nabídnout nemůžeme: - zázraky na počkání - práci bez chyb - patent na rozum Nabídky prosím zasílejte na mail: miksikova@stomatologie-vrovinach.cz

Jméno: Věra Mikšíková
E-mail: v-miksikova@seznam.cz