PŘIJMEME ŠIKOVNOU DENTÁLNÍ HYGIENISTKU - Neratovice, Praha

Přijmeme šikovnou a pracovitou kolegyni- dentální hygienistku, která ocení zejména hodnoty jako radost z práce díky modernímu prostředí a přátelskému kolektivu, klid a uvolněnost díky jistotě dlouhodobého zaměstnání v úspěšné společnosti, stabilitu svého příjmu díky stálé a stále rostoucí klientele, soustředění se jen na svou práci díky službám recepce (objednávání, platby) a zázemí dentální kliniky (servis, administrativa), přímý vliv na růst svého příjmu díky motivačnímu odměňování, bonusům a zam. benefitům, maximalizaci svého příjmu díky plnému úvazku nebo lepší balanci pracovního a osobního života díky zkrácenému úvazku, více osobního času díky pravidelnému a rychlému spojení- z Prahy (bus MHD linka 348 z metra C Ládví 26 min., bus MHD linka 351 z metra C Letňany 35 min., vlak z Hl. nádraží 40 min.), komfort a jistotu zaparkování při dojíždění autem díky parkování zdarma bez zón. Více na našich web. stránkách. Těšíme se na Vaše životopisy s krátkým motiv. dopisem na email níže.

Jméno: MUDr. Petr Kohout
E-mail: prilezitosti@adonisdental.cz